Уручене награде учесницима квиза, ликовног и литерарног конкурса у организацији Црвеног крста

Ученицима ОШ „Вук Караџић“ који су учествовали у квизу на тему “Шта знаш о Црвеном крсту”, као и ђацима талентованим за цртање и писање, учесницима литерарног и ликовног конкурса, у организацији дољевачког Црвеног крста данас су у Јавној библиотеци у Дољевцу уручене награде.

Подсетимо, победнице у квизу су Сташа Ранђеловић из Чапљинца ученица трећег разреда и Дуња Тошић, која похађа исти разред у Малошишту, а за своје знање и труд награђена је и Ена Стојановић из Белотинца, такође ученица 3.разреда. Два најбоља рада награђена са по 2500 динара, док је за за трећи рад обезбеђен износ од 1500 динара.

На литерарном конкурусу за ученике нижих разреда награђена је Ана Пешић из Пуковца, док су међу ученицима од петог до осмог разреда награде отишле у руке Јање Митровић, Марије Игњатовић и Петре Станковић, које похађају школу у Дољевцу.

И талентовани ликовни ствараоци награђени су за своје цртеже. Анђелија Стајић из Шарлинца, Владимир Коцић из Кочана и Војин Митић из Малошишта, сви ученици трећег разреда, освојили су награде за ниже разреде, док су међу старијим ђацима најбољи били радови Каролине Живковић, ученице осмог разреда из Пуковца, као и Братислава Благојевића и Милијане Станковић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *