СТОПАЊЧАНИ КУЋИ СА ЦЕЛИМ ПЛЕНОМ: ФК Житорађа – ФК Јединство ГС 1:2 (0:0)

ОРЉАНЕ – СТАДИОН: Свети Јован СУДИЈА: Mихајло Михајловић (Врање) 7 ЖУТИ КАРТОНИ: Ваљаревић, Стојановић, Митић (ФК Житорађа) Трајковић (ФК Јединство) СТРЕЛЦИ: Митић у 72. минуту за Житорађу, Благојевић у 49. минуту и Стефановић Стефан у 79. минуту за Јединство.

ФК Житорађа: Антонијевић 6,5, Китановић 7, Јовановић 6,5, Ваљаревић 5, Стојановић 6,5, Динић 6 (Дамњановић – ) , Митић 7, Тодоровић 7, Антанасковић 6, Марјановић 6 (Станковић 6) Аврамовић 7.

ФК Јединство: Алексић 7, Николић 6 (Б. Димитријевић 6), Стојановић 6,5, Нововић6,5, Маринковић 6,5, Костић 6,5, Д. Димитријевић 7 (Новковић 6), Трајковић 6,5, Благојевић 7,5, Д. Стефановић 7, С. Стефановић 7,5 (Здравковић).

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Стефан Стефановић (ФК Јединство ГС) 7,5.

Да је све могуће у Зони показао је и овај меч, и још једном је доказано да статус фаворита апсолутно ништа не значи. Поново је то на својој кожи осетила екипа Житорађе. Прошлог викенда скалп им је узео фењераш из Пејковца а данас је од Житорађе била боља екипа Јединства из Горње Стопање. Било је шанси на обе стране, у првом делу, док се у другом боље снашла гостујућа екипа и своје зрелије шансе материјализовала кроз голове. Прво су повели из пенала у 49. минуту који је скривио штопер домаћих Ваљаревић. Житорађа је нападала преко Митића и Тодоровића који је чак и уздрмао пречку приликом једног шута, међутим недовољно за погодак. Тодоровић у 72. проиграва Митића и овај рутински савладава Алексића и доноси изједначење. У 79. минуту после смушене реакције одбране Житорађе приликом прекида Стефановић повећава на 1:2 и испоставиће се поставља коначан резултат. Екипа Житорађе ни данас није била на препознатљивом нивоу и показала је форму која почиње да забрињава. Оно што је алармантно што сем Тодоровића и Китановића данас није било расположених појединаца за игру.
У наредном колу Житорађа гостује Врањској бањи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *