Скандал на изборној Скупштини ФСТО у Блацу, ФС Житорађа сумња да је делегат учествовао и гласао са фалсификованим овлашћењем

На јуче одржаној Скупштини ФСТО у Блацу када је за председника изабран Милош Васиљевић, у сали су се појавила два делегата испред ФК Житорађа, иако том клубу припада само једно место. Горан Јовановић из Ђакуса, и потпредседник ФК Житорађа Слободан Јанковић  су имали овлашћења да присуствују и одлучују на Скупштини. Ипак како клуб у Скупштини може имати само једног делегата , верификациона комисија је прихватила Горана Јовановића. Љубиша Станковић председник ФСО Житорађа каже да је образложење за прихватање било то што је наводно први дошао Горан Јовановић. И управо је тај делегат био 13 по броју , што је довољно за кворум, пошто Скупштина броји 25 чланова, рекао је Станковић за наш портал.   У ФК Житорађа тврде да Горанa Јовановића нису никада овластили и да он нема никакве везе са клубом, и сумњају у валидност овлашћења помоћу кога је донео превагу на страну Милоша Васиљевића. Зато је ФК Житорађа данас поднео кривичну пријаву против делегата на овој Скупштини који је како сумњају највероватније фингирао овлашћење. Све ово је данас у писменој форми предочено у жалби ФС РИС. и очекује се да орган за спровођење и праћење избора у ФСС и ФС РИС реагује у што краћем року.

Очигледно да у фудбалској Топлици нема мира,а да ли ће неко стати на пут скандалима остаје да видимо у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *