Пријем за регруте мартовске класе војника

У кабинету председника општине приређен је пријем за регруте мартовске класе војника. Њима су уручени пригодни поклони, дар општине Мерошина. Пријему су присуствовали и представници Министарства одбране.

Данас у општини Мерошина организован пријем регрута за служење војног рока. Наше младе суграђане Тијану Коцић из Баличевца, Милоша Стевића из Девче и Косту Цветковића из Југбогдановца, који су препознали значај и показали вољу да служе војни рок, примио је председник општине Мерошине Саша Јовановић.

Пријему су присуствовали начелник Регионалног центра Министарства одбране Ниш пуковник Ненад Марковић и потпуковник Срђан Јовановић начелник Центра Министрства одбране Ниш.

У Мерошини је већ постала традиција да регрутима председник општине уручи скромне поклоне у знак захвалности. Овог пута се председнику општине Саши Јовановићу придружио пуковник Ненад Марковић, па су заједно уручили поклоне регрутима, испред општине Мерошина и испред Министарства одбране.

Овом приликом је пуковник Срђан Јовановић уручио захвалницу Срђану Ђорђевићу за иницијативу и постигнуте резултате везане за израду Плана одбране општине Мерошина.

Општина Мерошина је међу прве три општине у Јужној Србији која је израдила овако значајан документ.

Душан Васковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *