ПРЕДРАГ КРИВОКАПИЋ ОБЕЛЕЖИО 2021. ГОДИНУ: Признања за певача из Житорађе

ЖИТОРАЂА – Предраг Кривокапић – Лиле, на почетку 2021. се појавио у такмичењу певача ветерана ”Никад није касно” и својим вокалним способностима засенио све оне који уживају у овом шоу програму. У шестој по реду сезони популарни Лиле стигао је до четвртог круга и побрао симпатије великог аудиторијума. Да његова појава није прошла неопажено говоре и подаци да после такмичења само пристижу позиви за разне манифестације и учешћа на истим. Поред тога добио је и неколико признања а највећа међу њима свакако су ”Цар Константин” и ”Царица Теодора” која му је доделила ”УНИЈА ЗАНАТЛИЈА И ПРЕДУЗЕТНИКА” у сарадњи са ТВ ”АРТВИЗИЈА” из Ниша, за успешан рад на естради у 2020 и 2021. години. Предраг тим поводом за наш сајт каже:
Почаствован сам да су ме организатори позвали да увеличам једно овако лепо дружење. Сигурно је да ми пријају ова признања и да ћемо се и сваки наредни пут кад за то буде било прилике, дружити овде сви заједно. – рекао је Кривокапић.
А поред њега на окупљању занатлија и предузетника учестовали су и великани домаће музичке сцене: Раде Јоровић, Раде Петровић, Бојана Барјактаревић, Зоран Мичић као и Сузана Манчић, Радица Димитријевић и многи други.
Када се нађете у друштву са таквим именима, и са свима њима делите микрофон не можете да не будете почаствовани и срећни. То су све озбиљни певачи, који су признати и познати, и самим тим позив да са њима делим микрофон и мени дође као награда за мој труд и рад током протеклих година бављења музиком. – јасан је Лиле.
Он каже, да га до краја сезоне очекује сигурно још неколико наступа по разним манифестацијама, у зависности од епидемиолошке ситуације, али сигурно је да Предраг Кривокапић на музичком небу Србије има тек штошта да каже, јер како и сам наслов такмичења говори – НИКАД НИЈЕ КАСНО. А Лиле је најбољи протагониста те тезе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *