Најбољи на турниру у Житорађи још увек нису добили награде ?

Како је наша редакција дошла до незваничних информација, на летос одржаном турниру у малом фудбалу у Житорађи који је организовао Спортски савез општине Житорађа у сарадњи са КЗМ, обећане награде за освојена три најбоља места најбољим екипама на турниру у износу од 100.000, 30.000, и 15.000 још увек нису исплаћене у потпуности. Када смо у току дана дошли до информације проверили смо код награђених екипа ову информацију и добили смо следеће одговоре: првопласирана екипа је добила 85.000 динара, из трећепласиране екипе нам је потврђено да нису још увек добили ни динар од обећаних 15.000, док је најинтересантији разговор вођен са представницима другопласиране екипе, прво нам је речено да новац није исплаћен у потпуности, а када смо позвали председника спортског савеза општине Житорађа господина Срђана Пиловића речено је да ће новац бити уплаћен у току дана. Одмах по завршетку разговора са господином Пиловићем, речено нам је од стране другопласиране екипе и њиховог представника да је новац легао у целом износу. У складу са новинарском етиком и кодексима ми смо поново позвали представнике првопласиране и трећепласиране екипе, на шта смо од једних добили одговор да још увек нема ни говора о уплати док су нам други рекли да нису данас проверавали салдо на свом рачуну и да не могу са сигурношћу да нам потврде нову информацију, али да је до јуче било уплаћено само 85.000 динара.
Срђан Пиловић је у кратком телефонском разговору рекао да је у великој гужви и да ће проверити да ли је новац уплаћен и да ће нам се јавити, међутим 20-ак минута касније није одговорио на наше позиве. Иначе ово није да први пут останемо ускраћени за информације од представника Спортског савеза јер подсећамо исто се догодило пре свега пар дана, иако нам је обећано да ће све информације о ходачашћу маратонца Јовановића бити правовремено достављене ни тада господин Пиловић није одговарао на наше позиве што је касније образложио кваром телефона, да ли је и то сада у питању и да ли је ”страдао” и други телефон после разговора са једним од наших новинара остаје да видимо.  Контактирали смо и представника КЗМ Милана Стошића, који нам је рекао да информацију проверимо код Владимира Антанасковића доскорашњег члана Спортског савеза, а од скора новог директора Спортске хале, и ни он нам није одговорио на позив.
Турнир је, подсећамо, завршен у првој половини августа а ево ни месец дана по његовом завршетку наградни фонд још увек није исплаћен. Да ли због депонованих потписа, како смо имали прилике да чујемо у једном од разговора или нечем другом остаје нам да видимо, и да добијемо званичан одговор од организатора турнира.

1 коментар

  1. Hahahahaha, ovi vece zvezde na vas portal nego Kija i Luna na Pink… Svaki dan citamo o njima… Smesno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *