Милиони стижу у Дољевац!

Чак 28 милиона динара стиже у општину Дољевац за реализацију пројеката од јавног значаја, међу којима се као најбитинији истичу они намењени изградњи водоводне мреже у Пуковцу и опремању Образовног центра у Дољевцу.

Наиме, као сазнао у дољевачкој локалној самоуправи 19 милиона динара издвојиће Министарство привреде за пројекат изградње водоводне мреже у Пуковцу у индустријској зони Исток.–Општина Дољевца активно учествује на свим јавним позивима, што је резултирало и значајним бројем одобрених пројеката, рекла је у изјави Радио Копријану Јелена Илић, начелница општинске управе. Пројектом изградње водоводне мреже, велики број домаћинстава у Пуковцу добиће приступ здравој пијаћој води, чиме настављамо реализацију значајног пројекта изградње водоводног система у општини Дољевац. Након што буде реализован поступак јавне набавке, у наредних десетак дана, а што је у надлежности Министраства привреде, очекујемо почетак радова.

Из Министарства без портфеља стиже још додатних 9 милиона динара за опремање дела Образовног центра намењеног најмлађима, односно Предшколској установи „Лане“ која ће бити врло брзо усељена у новоизграђени објекат. Још увек нема прецизнијих информација о овој инвестицији, али оно што је сигурно је да ће нове просторије вртића бити опремљене по навишим стандардима.

Ј.К./Д.Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *