Миленковић ново појачање Житорађана

Стратег Житорађе Милошевић је у недавном разговору за наш сајт изјавио да је прелазни рок за житорађане тек почео и да треба очекивати појачања. Неколико дана касније стиже и потврда те изјаве, како нам је потврђено од стране клуба а и самог играча дрес Житорађе у новој сезони носиће Младен Миленковић доскорашњи фудбалер Малошишта. Овај 29-годишњак рођен у Малошишту је поред клуба из свог родног места бранио боје Пуковца, Радничког из Кочана и Азбреснице.
Иначе, публика у Житорађи му није непознаница јер је целе прошле сезоне играо за КМФ Задругар где је био један од најбољих појединаца. Миленковић игра на позицији задњег везног и долази у Житорађу да својим искуством допринесе адекватном развоју млађих снага.
Ни рад са Бојаном Милошевићем му није непознаница јер су већ сарађивали у Малошишту. По доласку у Житорађу, Миленковић је за ”Добричке” изјавио:
Драго ми је да сам дошао у клуб са дугом традицијом. Сви знамо да је Житорађа годинама уназад била и српсколигаш и прволигаш, тако да осећам једну дозу одговорности због тога. Већину момака знам, као и тренера Милошевића. Неће ми бити тешко да се уклопим у систем игре, као ни да се навикнем на публику. Имао сам прилике да прошле године играм пред публиком у Житорађи и заиста сам задовољан колико Житорађани прате футсал, а надам се у истој мери и фудбал. – рекао је Младен Миленковић, нови фудбалер ФК Житорађа.

Миленковић је обећао да ће на свакој утакмици у којој буде играо давати свој максимум, и да ће се потрудити да головима и асистенцијама допринесе бољим резултатима Житорађе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *