ЉУБИША СТАНКОВИЋ ПРЕДСЕДНИК ФС ЖИТОРАЂА – ЈЕДНОГЛАСНО!

ЖИТОРАЂА – ФС Житорађа добио је новог председника – Љубишу Станковића из Бадњевца. Четворогодишње поверење Станковићу једином кандидату за место председника фудбалског савеза општине Житорађа, поклонило је 11 од 16 присутних делегата једногласном одлуком. Станковићева спортска биографија каже да је последње две деценије узоран спортски радник, што као бивши српсколигашки судија, што као делегат, поред ових обављао је и друге функције у фудбалу.
За његовог првог сарадника изабран је Славољуб Ристић из Пејковца, а извршни одбро чиниће: Милан Марјановић, Горан Марјановић, Иван Антић, Драган Ристић и Срђан Нинић.
Новоизабрани први човек ФС Житорађа рекао је да су му први планови да се клубови са територије општине Житорађа што пре спреме за предстојећу такмичарску сезону, као и да се ради на омасовљењу млађих селекција у клубовима на територији општине Житорађа.
Поред извршног одбора изабрани су и чланови надзорног одбора. Седница је одржана у општинској сали општине Житорађа.

 

1 коментар

  1. E moj pobratime , pa nije tebi majka slučajno dala nadimak koji imaš.Srpsku ligu nisi sudio nego zonu. Što se uzornog sportskog radnika tiče svi znaju da si nekoliko puta padao seminare kao delegat i bio dve godine suspendovan od strane FSRiSa. Toliko o uzornom sportskom radniku.
    A za tvoju budućnost pobrinuće se sud u Nišu za borbu protiv korupcije i kriminala.
    Mogu o tebi da pišu hvalospeve ali svi sportisti iz toplice znaju kojisi i kakav si.
    Živeli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *