ФИЛМ „НЕМОГУЋА МИСИЈА: РАЗИЛАЖЕЊЕ“

Немогућа мисија: Разилажење (Mission: Impossible – Fallout) је амерички акциони филм из 2018. године редитеља и сценаристе Кристофера Макарија на основу серије Немогућа мисија аутора Бруса Гелера која је се приказивала од 1966. до 1973. на каналу CBS и наставак филма Немогућа мисија: Отпадничка нација из 2015. године.

Продуценти филма су Том Круз, Џеј-Џеј Ејбрамс, Брајан Бурк, Дејвид Елисон, Дана Голдберг, Дон Грејнџер и Кристофер Макари. Музику је компоновао Лорни Балф.

Насловну улогу тумачи Том Круз као агент Итан Хант, док су у осталим улогама Хенри Кавил, Винг Рејмс, Сајмон Пег, Ребека Фергусон, Шон Харис, Анџела Басет, Мишел Монахан и Алек Болдвин. Буџет филма је износио 178 милиона долара.

У филму Немогућа мисија: Разилажење, Итан Хант (Том Круз) и његов тим (Алек Болдвин, Сајмон Пег, Винг Рејмс), заједно са већ неким познатим савезницима (Ребека Фергусон, Мишел Монахан) је у трци са временом, након што мисија пође по злу.

Иначе Том Круз у филму нема дублера и све акционе сцене је снимао сам као и вожњу хеликоптера.

Светска премијера филма је била одржана 27. јула 2018. у Сједињеним Америчким Државама а у оквиру манифестације Културно лето Житорађа 2018, филм Немогућа мисија: Разилажење ће бити приказан у уторак 14. августа од 21ч. у биоскопу у Житорађи и улаз је слободан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *