ДИРЕКТАН ПРЕНОС ОПШТИНСКОГ ДЕРБИЈА: Фк Светлост – Фк Житорађа, пренос

У сарадњи портала Добричке интренет новине и фудбалског клуба Светлост из Бадњевца, дерби меч првог кола Зонске лиге Југ, између домаћина екипа Светлости и Житорађе, биће преношен директно на сајту ФК Светлости, сутра са почетком од 17 часова. Меч ће преносити Немања Тонић, а из Светлости кажу да је ово поклон свим љубитељима фудбала у општини Житорађа, који због тренутне пандемије КОВИД-19 неће бити у могућности да прате меч са трибина, јер је улаз публици забрањен.
На овај начин желимо да омогућимо свим људима из општине да прате наш локални дерби. Жао нам је што ће лепу фудбалску представу пропустити да испрате уживо, и баш зато смо ми решили да им поклонимо овај пренос меча, јер људи у нашој општини воле фудбал и здушно прате своје тимове. – каже спортски директор Светлости, Дејан Динић.
Такође, наводи Динић, ово је још један показатељ да је што се организационог дела тиче Светлост одавно превазишла остале клубове у свом рангу.
Да не будемо лажно скромни мислим да ниједан нижелигашки клуб нема уређен и постојећи сајт. Такође, нико не ради директне преносе својих мечева. Ово ће и нама бити ватрено крштење, али потрудићемо се да нам током сезоне то постане устаљена пракса. – објашњава Динић.

МЕЧ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ НА ОВОМ ЛИНКУ – ЛИНК ЗА ПРЕНОС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *