Даме и господо, спортски радници општине Житорађа

Драги моји спортисти, функционери и симпатизери, кажем спортисти, не рукометаши, фудбалери, атлетичари, футсалери, већ СПОРТИСТИ!
Сведоци смо да на ”спортском небу” ове наше мале варошице не владају баш идеални односи између одређених спортских фракција. Увидевши коментаре у којима се препуцавају одређене спортске фракције на данашњу вест ”Футсалери поражени на свом терену” и имајући у виду да то није први пут (исто се десило и пре неких месец дана на вест ”Кумановке најбоље у категорији жена, данас финале код мушкараца” ) апелујем на Вас да мало ”охладите” ваше тастатуре и манете се препирки преко портала већ да све што имате једни другима кажете у лице, јер овај портал није место за то.
Као новинар овог портала који прати спортска дешавања у општини и упућен у рад и функционисање свих спортских колектива видим да у овим коментарима сви износе своје аргументе који су оправдани и постојани, и из контра аршина ”пуцају”на интегретитет оних спортских фракција у којима им се не свиђају одређени чланови управе, играчи, економ или тренери, и тако стварајући негативни публицитет спорту у овом нашем малом месту.
Овим путем апелујем да све своје несугласице, кулоарске приче (ко је шта коме рекао, или ко је шта чуо) оставите за кафане и кафиће.
Ово је место где Вам можемо понудити објективне и непристрасне текстове, и место које се труди да на медијскоj мапи Србије на најлепши могући начин представи општину Житорађа, па бих Вас све срдачно замолио да остане тако.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *