Бесплатна школа одбојке у општини Дољевац за дечаке до 14 година- Упис у току

Прошле недеље у Београду на свечаној церемонији потписани су уговори за организацију бесплатних школа одбојке у оквиру пројекта „Одбојка зове – мој први смеч“ за дечаке узраста до 14 година са 20 тренера из 19 градова и општина.  У сезони 2022/2023. школе одбојке у оквиру пројекта „Мој први смеч“ биће организоване  у Пуковцу, а тренер је Милан Тошић.

Пројекат „Одбојка зове – мој први смеч“ спроводи Одбојкашки савез Србије (ОСС), уз подршку Регионалних одбојкашких савеза, Удружења одбојкашких клубова првих лига (УОКП), Удружења одбојкашких клубова регионалних лига (УОКРЛ), Удружења одбојкашких судија Србије (УОС) и Удружења одбојкашких тренера Србије (УОТС), а планирана је реализација на целој територији Републике Србије.

Како истиче тренер Тошић , захваЉујући Одбојкашком савезу Србије на територији општине ДоЉевац реализоваће се пројекат „Мој први смеч“ који за циЉ има развој, популаризацију одбојке за дечаке.

Основци из целе околине могу да тренирају бесплатно одбојку у сали „ОШ Вук Караџић“ у Пуковцу три пута недеЉно.

Додаје да је упис у току за све заинтересоване дечаке до 14 година, а о терминима и данима када ће бит одржани тренинзи биће накнадно обавештени и они ће зависити од броја уписане деце.

Сви заинтересовани за бесплатну школу одбојке могу се информисати и пријавити путем телефона 065/813-648.  Дечаци ће учити о одбојци и тренирати у оквиру Спортског удружења „Пантер“ из Пуковца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *