БАДЊЕВЧАНИ МАЈСТОРИ РЕМИЈА: Светлост ремизирала трећи пут ове сезоне

БОЈНИК – СТАДИОН: Фк Пуста река (Бојник) СУДИЈА: Немања Арсић (Лесковац) 7 ГЛЕДАЛАЦА: 100 ЖУТИ КАРТОНИ: Петровић, Стојановић, Станковић, Јовановић (Фк Пуста река) Крстић, Јовановић (Фк Светлост)

ФК ПУСТА РЕКА: С. Станковић 6, Л. Петровић 7, Ђенић 5,5, Видојевић 6, Стојановић 7, Стојичић 5,5, Станишић 6, А. Станковић 5,5, Н. Петровић 6, Степановић 6 (Динић 5,5)

ФК СВЕТЛОСТ: А. Илић 7,5, Крстић 5,5 (Видановић 6) С. Јовановић 6,5, Перовић 6, Тонић 6, Стојковић 6, Младеновић 5,5, (Л. Јовановић – ) Д. Илић 5,5, Марјановић 5,5, Митић 5,5, Арсић 5,5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Андрија Илић (Фк Светлост) 7,5,

Бледо, блеђе, најблеђе. А од фудбала ни трага. Тако можемо описати данашњи сусрет Пусте реке и Светлости, који је био све само не уживање. Без идеје на обе стране, са неколико полушанси пред оба гола, и на крају се све окончало нај не популарнијим резултатом 0:0. Пуста река је у пар наврата била конкретнија али се чак четири пута испред њих испречио 19-годишњи Андрија Илић, голман гостију који је данас био најбољи актер у оба табора и заслужено понео епитет најбољег на мечу. Што руку на срце, у данашњој утакмици, је заиста било тешко с обзиром на не фудбалско издање играча оба табора.
На крају, и оцене говоре за себе, данас није било добрих на терену, него лоших и мање лошијих а у таквој консталацији снага као солидни издвојили су се Лазар Петровић и Стојановић код домаћих, и Андрија Илић код гостију.
Пуста Река је поновила бледо издање на домаћем терену као и против Фк Житорађа, док је Светлост одиграла још једну офанзивно не баш запажену ролу те су голгетери данас заказали.
Пуста Река се сада налази на 10. позицији са 4 освојена бода, док је Светлост шеста са шест освојених бодова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *