АРСИЋ ДВА ПУТА ЗА ТВ ШПИЦЕ: ФК Светлост – ФК Небески анђели 3:1 (1:1)

ПУКОВАЦ СТАДИОН: Прле ГЛЕДАЛАЦА:СУДИЈА: Душан Митровић (НИШ) 7,5 ЖУТИ КАРТОНИ: Стевановић (ФК Светлост)  Ристић, Јовановић, Игњатовић, Стојковић (ФК Небески анђели) ЦРВЕНИ КАРТОНИ: Стевановић у 65 и Павловић у 72. минуту. СТРЕЛЦИ: Марјановић у 24. минуту, Арсић у 54 и 61. минуту за Светлост, Стошић у 2. минуту за Небеске анђеле.

ФК СВЕТЛОСТ: А. Илић 7, Јовановић 7, Стевановић 6,5, Перовић 7,5, Стојковић 7, Пешић 7, Петернел 6,5, Петровић 7, Марјановић 7,5, Митић 6,5 (М. Илић – ), Арсић 8.

ФК Небески анђели: Ма. Митић 6,5, Ристић 6, Младеновић 7, Б. Јовановић 6,5(Станимировић -), Ми. Митић 6,5 , Игњатовић 6,5, Јовић 6,5, Н. Јовановић 6,5, Стошић 7,5 Стојковић 7 (Стевановић 6,5,), Костић 6 (Петровић 6)

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Марко Арсић (ФК Светлост) 8.

На стадиону у Пуковцу виђене су данас праве мајсторије од стране голгетера обеју екипа. Голеаду је најавио Стошић већ у 2. минуту, када је са око 20 метара распалио по лопти и погодио рашље, а Илић је само парадом улепшао погодак. Светлост се брзо враћа у живот преко капитена Далибора Марјановића, који се најбоље сналази у гужви у шеснаестерцу и постиже гол за 1:1. До краја полувремена бележимо још једну шансу Светлости када је поново Марјановић главом тукао а статива се испречила на путу до гола. И једну шансу гостију када је Илић одбранио ударац Стојковића. Други део такође донео је беспоштедну борбу. Искусни Арсић је украо шоу данас и својим бравурама у стилу расних стрелаца одушевио све. Прво је у 54. минуту после асистенције Марјановића главом, Арсић лопту примио на груди и маказицама послао иза леђа Митића. Седам минута касније поново после асистенције Марјановића, Арсић прима лопту грудима и волејем шаље лопту у даљи угао голмана гостију.
У 65. минуту Светлост остаје са десеторицом на терену после искључења Стевановића, и онда гости из Бујановца крећу у опсаду гола Илића, међутим одбрана домаћих је одрадила маестрално посао и рутински привела меч крају. Светлост овом победом се пење на шесту позицију са 29 бодова. У наредном колу гостује у Чекмину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *