Сазнајте више…

Поштовани читаоци, од данас је свима на располагању још један медиј у нашем крају. „Добричке интернет новине“ су настале као плод вишемесечних припрема и договора људи који су се свесно и водећи се својом професијом упустили у овај пројекат. Сам назив „Добричке интернет новине“ доста тога говори, барем онима који знају да је Добрич област која се протеже кроз Нишавски и Топлички округ. Наш интернет портал је информативни и за сада покриваће информацијама територије општина Мерошина, Житорађа и Дољевац. Сазнајте више , је главни слоган портала, и он говори да ће те на овој адреси сазнати сигурно увек више о свом месту и свом крају. То је пре свега био и главни мотив наше редакције која сваким даном постаје бројнија.
Разликујемо се по томе што нас не занима само тренутна, дневна сензација, јер тога има свуда око нас. Трудићемо се да пружамо проверене и тачне информације и да у сваком тренутку кроз писане речи, и аудио видео записе сазнате више.
Ваше Добричке интернет новине

Честитке за почетак рада

Самo најавa да ће ускоро почети са радом један овакав портал изазвалa je велико интересовање у нашем крају. Међу првима који су званично честитали и пожелели нам успешан рад је Дарко Стошић рукометаш из Расоваче и репрезентативац Србије у категорији до 18 год. Дарко нам је послао видео поруку коју можете чути испод овог текста.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *