ŠOUTAJM JOVANOVIĆA ZA KRAJ: Zadrugar sezonu završio na trećem mestu!

ŽITORAĐA – HALA: Sportska hala Žitorađa SUDIJE: Savić – Milić 7 ŽUTI KARTONI: Kitanović (Kmf Zadrugar) Dimitrijević, Marinković (Kmf Dolap) STRELCI: Jovanović u 10 i 15. minutu, Kitanović u 31 i Milić u 40. minutu za KMF Zadrugar, Marinković u 2 i Mirković u 34. minutu za Dolap.

KMF ZADRUGAR 2017: LAZAREVIĆ 7, MILIĆ 7,5, TODOROVIĆ 7, KITANOVIĆ 7,5, STOJANOVIĆ 6,5, Milošević 6,5, Jovanović 8, Momirović – , Stanković –

KMF DOLAP: ARANĐELOVIĆ 6,5, ĐORĐEVIĆ 6, JOVIĆ 6, MARINKOVIĆ 7, BLAGOJEVIĆ 7, Mirković 7, Belić 6,5,

IGRAČ UTAKMICE: Stefan Jovanović 8 (KMF ZADRUGAR 2017)

Futsaleri Žitorađe su sezonu počeli onako kako su je i završili – pobedom. Uz osvojena 22 boda i treće mesto na tabeli u Regionalnoj futsal ligi grupa Jug. Ovakvo izdanje Zadrugara nam daje za pravo da kažemo da su futsaleri tokom ove sezone bili najsvetlija tačka klubova iz Žitorađe. Sklopio je Ivan Janaćković konačno mozaik i ukomponovao ekipu, te se to videlo i kroz prikazane igre u toku sezone.
Večerašnji meč, svakako je obeležio majstor na petoparcu Stefan Jovanović – Matriks. Sa dva gola za TV špice, pokazao je još jednom da je su sa pravom njegovo ime nalazi u tefterima svih drugoligaških ekipa.
Meč je međutim krenuo loše, ranim golom Marinkovića poveli su gosti, ali je Jovanović brzo otreznio svoje saigrače, prvo pogotkom u same raklje sa oko 15 metara, a zatim je slalom kroz odbranu gostiju krunisao drugim pogotkom. Tako se otišlo na poluvreme. Na 3:1 povećava Kitanović kada zakucava loptu pod prečku, Mirković smanjuje brzo na 3:2, ali sve nade gostiju raspršuje Milić u 40. minutu kada rutinski posle prodora Jovanovića matira golmana gostiju Aranđelovića za konačnih 4:2.
Kmf Zadrugar je ove sezone pokazao da je izrastao u ozbiljan i ambciziozan sportski kolektiv te da u narednim sezonama možemo očekivati samo bolja izdanja od njih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *