Opština Žitorađa darivala paketiće za najmlađe

Predškolska ustanova „Prva radost“ iz Žitorađe danas je tradicionalno uz dečiju predstavu podelila novogodišnje paketiće i to deci koja pohađaju ovu ustanovu, ali i deci čiji su roditelji primaoci socijalne pomoći, kao i deci sa posebnim potrebama. Direktor ustanove Srđan Pilović je rekao da se podela paketića  održava svake godine, a da je ove godine uz pomoć lokalne samouprave obezbeđeno oko 500 paketića.

Prisutnoj deci i roditeljima u sali Doma kulture u Žitorađi obratio se predsednik opštine Ivan Stanojević, koji je istakao da mu je drago što je bio u situaciji da obezbedi paketiće za najmlađe sa područja opštine Žitorađa. Takođe, Stanojević je poželeo srećne praznike i obavestio sve prisutne da će  naredne godine sva prisutna dečica moći da uživaju u čarima kompleksa bazena koji se uskoro završava.

Inače, nešto kasnije predsednik Ivan Stanojević je primio i decu sa posebnim potrebama i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće.

Inače nešto kasnije predsednik Ivan Stanojević je primio i decu sa posebnim potrebama i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *