Можда и најлошија полу-сезона у историји фудбалског клуба Житорађа је како кажу челни људи клуба је архивирана али не и заборављена. Са горким укусом лоших резултата у устима, момци Ивана Јовановића кренули су данас са припремама за наставак сезоне. Међутим, ако се по јутру дан познаје фудбал у Житорађи ће бити много квалитетнији од марта.
На врло вероватно последњој прозивци која је одржана на овом стадиону, Јовановићу су се поред стандардних првотимаца из пролећног дела, јавила деветорица нових играча.
Свакако, најзвучније име међу њима је и бивши играч Обилића Игор Ристић, а поред њега и Ивана Милановића ту су још: Милош Стојановић штопер, који долази у тандему са Далибором Марјановићем искусним центарфором, из екипе Наша крила из Белотинца. Уз њих, из екипе Топличанина долазе Влада Пауновић дојучерашњи капитен Прокупчана, као и 22-годишњи крилни играч Мирољуб Станковић. Поред новајлија ту је и повратник Никола Тодоровић који долази из Малошишта као и Александар Филиповић (21) и Никола Вукадиновић (18) деца Фк Житорађа, који се у матични клуб враћају из екипе Дољевца.

Што се одлазака тиче нисмо добили конкретан одговор људи из управе, али оно што смо могли да приметимо јесте да се на прозивци нису појавили Милош Момировић, Младен Мијајловић и Младен Миленковић, каква је судбина ових играча у Фк Житорађа остаје да видимо у наредним данима.
Оно што је сигурно јесте да Житорађани у наставак сезоне улазе неупоредиво јачи него у јесењем делу, и са знатно изгледнијим шансама за бег са зачеља Зоне ”Запад” .
У првом колу пролећног дела првенства Житорађа дочекује екипу Драгоцвета, на како нам је речено стадиону Топличанина у Прокупљу, где ће Житорађани ове полу-сезоне бити ”домаћини”.
За сада још не постоји званична информација где ће се одржавати тренинзи фудбалера Житорађе када са градњом крене базен који најављује локална самоуправа, али према информацијама које смо могли чути данас на окупљању, тренинзи би требало да буду реализовани у оближњој Речици.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *