Житорађани нису имали среће

ЖИТОРАЂА – Стадион: Крај Топлице ( Прокупље) Гледалаца: 100 Жути картони: Стаменковић, Марјановић, Арсенијевић (Фк Житорађа) Младеновић, Јанковић, Станковић, Милић, Н. Миленковић, Б. Миленковић (Фк Будућност) Стрелци: Марјановић у 30. за Житорађу, Малићевић у 37. за Будућност:

Фк Житорађа: Илић 7, Китановић 8, В. Пауновић 6,5, Стефановић 7,5, Л. Пауновић 7, Петковић 6,5, Динић 6, Стаменковић 6,5, Марјановић 7, Милосављевић 6,5, Арсенијевић 6,5

Фк Будућност: Стоиљковић 7, Митровић 6,5, Николић 6,5, Станковић 6, Милић 7, Јанковић 7, Малићевић 7,5, Петровић – (од 24. Стаменковић 6,5,) Н. Миленковић 6,5, Б. Миленковић 6,5.

Играч утакмице: Марко Китановић (Фк Житорађа) 8.

У прелепом амбијенту за игру, и по добром времену, подмлађени састав Житорађе није данас успео да материјализује све шансе које су створили током 90. минута, уз лепршаву и бољу игру од гостију. Уводних пола сата меча били су у знаку голмана гостију Стоиљковића који је све ударце ка свом голу неутралисао, а треба нагласити да је Житорађа до тада имала 7 изгледних ситуација за гол. Међутим, гости потписују капитулацију у 30. минуту када после корнера Стефановић главом пребацује лопту на другу стативу, а Далибор Марјановић који се вратио у састав после суспензије, у свом препознатљивом стилу, главом шаље лопту у малу мрежу.
Ипак, радост домаћих је кратко трајала јер је млади Малићевић матирао Илића у 37. минуту из прве изгледније шансе гостију. До краја Житорађа је имала још једну озбиљну шансу коју Арсенијевић није претворио у гол.
Друго полувреме је било као прву, али само у уводних 10 минута, онда је пао ритам у оба табора, и на крају се уз по неку полу шансу, коначни резултат зауставио на 1:1.
Житорађа и даље дуго без победе на домаћем терену, али радује лепршава и добра игра поготово у креацији напада, те не би било изненађење да у последња два кола Житорађа узме цео плен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *