Житорађа прокоцкала два вођства

У мечу 27. кола Зоне Запад, јуче су на стадиону у Прокупљу фудбалери Житорађе поражени резултатом 3:4 од екипе ОФК Лугомира из Ракитова. Житорађа је у другом делу два пута водила и на крају испустила предност. Голове за Житорађу постигли су Станковић, Марјановић и Динић док је за госте три пута погађао Васић и једном Филић.
Треба напоменути да је Житорађа играла без двојице најбољих играча овог пролећа, Ристића и Тодоровића а да је Милић који је био  најагилнији у првом делу замењен у 46. минуту.  Већим делом утакмице играло се пред шеснаестерцом гостију, и у тој игри мачке и миша фудбалери Житорађе си нису снашли и нису искористили многобројне шансе.
На крају, уз фер и коректну игру, и више среће гости одлазе задовољнији из Прокупља.

ФК Житорађа: Илић 6,5, Филиповић 7 (од 64. Благојевић 6,5), Пауновић 6, Стојановић 6, Цветановић 6,5, Милић 7 (од 46. Динић 7), Станковић 7, Стаменковић 6, Марјановић 7,5, Јовановић 6, Јанковић 6,5.

ОФК Лугомир: Јевремовић 6,5, Андрејић 6,5, Крстић 6, Михајловић 6, Радић 6 (Марковић 6,5), Кларић 6,5, Филић М. 7 ( Јевтић 6,5), Филић Д. 7, Васић 9, Милошевић 6,5, Цветковић 7.

Играч утакмице: Васић 9 (ОФК Лугомир Ракитово)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *