Идеја локалне власти да се на месту фудбалског стадиона у Житорађи изгради базен наишла је на осуду дела јавности у овој општини, што је данас резултирало подношењем петиције челницима локалне самоуправе у којој се тражи да се од овог пројекта одустане.

Петицију “Не да (ви)мо стадион”, коју је потписало око 300 становника ове општине, предао је на писарници општине Милош Јанаћковић у име Групе грађана која се противи овој идеји, иначе и један од организатора протеста ” #1 од 5 милиона”. Захтеви потписника су да се градски стадион не измешта, као и да се јавности стави на увид документ којим је градски стадион прешао у ингеренцију општине.

Петиција ће бити прослеђена председнику општине, а потписници петиције, како истичу, очекују да се надлежни о томе врло брзо изјасне.

Редакција

На слици: М. Јанаћковић

2 thoughts on “Житорађа: Предата петиција “Не да (ви)мо стадион””

  1. Pogrešan potez. Imali bi smo i bazen i stadion uz pomoć budžeta RS. Druge opštine jedva čekaju priliku da budžet RS preuzme finansiranje
    njihovih projekata, a Žitoradja će ovakvim postupcima ostati bez ičega.

    1. Ne razmišljaju svi racionalno. Na žalost, sintetika uzima danak! Stoga ništa i ne preostaje, nego da plagijatori nastave sa već viđenim i ne tako uspešnim akcijama, peticijama, šetnjama, fanfarama, bahanalijama… njima je i novogodišnja rasveta smetala, pa su je uništili, a onda osuli paljbu po vlasti što je prijavila krađu, predstavljajući dželate žrtvama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *