Светлост до првих бодова у Зони

КУРШУМЛИЈА – ФК Полет (Лапље село) – ФК Светлост (Бадњевац) 1:1 (1:0)
Стадион: Градски (Куршумлија) Судија: Стефан Станковић (Лесковац) 6 Стрелци: Мицић у 5 минуту за Полет, Ранђеловић у 88. за Светлост. Жути картони: Аксић, Мицић, Петровић, Јовановић, Поповић (Полет) Ћирић, Максовић, Ранђеловић, Стаменковић (Светлост)

Фк Полет: Токић 6, Мицић 7, Ристић 6,5 (од 68 Јовановић 6), Мирковић 6, Н. Станојевић 7,5, Поповић 6,5, Јовановић 7, Трајковић 6,5, Аксић (к) 6,5, Добросављевић 6, Живић 6,5 (од 63. Петровић 6)

Фк Светлост: Стаменковић 6,5, Вучковић 7, Ћирић 6,5 (од 60. Милић 7), Малетић 7,5, Тонић 6,5 (од 40. Стевановић 7), Марјановић 8, Вукадиновић 6,5 (од 46. Ђорђевић 7) Максовић 7, Антанасковић 6,5, Бабовић 7, Ранђеловић 7

Играч утакмице: Алекса Марјановић (Фк Светлост) 8

На градском стадиону у Куршумлији одиграна је утакмица трећег кола између екипа Полет из Лапљег села и Светлости из Бадњевца. Домаћи су лепо отворили и поготком Мицића помрсили конце екипи из Бадњевца. Међутим, гости су успели брзо да се стабилизују и наметну свој ритам игре али су домаћи чврстом игром на средини неутралисали налете гостију у првом делу. Стратег екипе Светлости Костадиновић посегнуо је рано за изменама те су оне и дале резултата, Никола Милић, придошлица из редова Житорађе, унео је својим уласком на терен живост у игри Светлости и после продора по левом боку и центаршута Ранђеловић је постигао гол у 88. минуту за 1:1 и поделу бодова. Треба напоменути такође, да су и штопери били на висини задатка, мајсторско издање пружили су Станојевић код домаћих, и Марјановић код гостујућих фудбалера.

Наредно коло на програму је следећег викенда а Бадњевчани гостују екипи Слоге из Лесковца, док ће Полет на ноге Морави из Владичиног Хана.

Екипа Житорађе која је на гостовању против екипе Небески Анђели славила резултатом 0:2 головима Далибора Марјановића и Мирољуба Станковића у наредном колу је слободна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *