Поводом напуштања седнице СО Житорађа од стране неких одборника СНС-а, огласио се председник општине Иван Станојевић и за наш портал рекао:

-На одборнике који су данас напустили седницу  нисмо ни рачунали, то су у ствари одборници ДС-а и СДС-а који су подржавали наше одлуке, и добром вољом повереника Марка Миленковића  и нашег повереништва су примљени у нашу странку. Сада  су само показали право лице  и у ствари потврдили да су и повезани са протестима који се одржавају у Житорађи. Они су сада изиграли поверење Марка Миленковића , а време проведено у странци нису искористили како би се доказали- закључио је Иван Станојевић.

Он је додао да је Саша Јовановић који је данас напустио седницу, пре неки дан боравио у канцеларији председника општине и тражио да добије плаћену функцију у општини.

-Наравно да нисам прихватио такав уцењивачки покушај , и зато је он сада када је схватио да од тога нема ништа напустио седницу,-рекао је на крају разговора председник општине Иван Станојевић.

Да подсетимо да су данас  4 одборника СНС-а напустилa седницу СО Житорађа а као главни разлог  напуштања седнице навели  не поштовање од стране актуелног повереника за СНС у општини Житорађа Марка Миленковића.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *