Како је јуче потврђено нашој редакцији, од извора блиских клубу и на крају и од самог играча, до јучерашњи задњи везни Топличанина Дејан Стаменковић, нови је фудбалер Фк Житорађа.
Стаменковић у Житорађу долази као један од најстандарднијих играча Топличанина у претходним сезонама, и главна окосница небеско плавих у везном реду. Профил играча какав је Стаменковић у многоме ће допринети игри Житорађе у наставку сезоне, а 31-годишњи Стаменковић, каже да не осећа притисак због доласка у Житорађу:
Не осећам никакав притисак, свестан сам у које време долазим у Житорађу, и то ми је само додатни мотив да дам све од себе и помогнем екипи да избори опстанак у зони.  – рекао нам је Дејан Стаменковић.
Он додаје да је Топличанин напустио због сплета околности о којима не жели јавно да прича.
Иако клуб јури улазак у виши ранг, одлучио сам да га напустим услед сплета околности о којима не бих да причам. О Топличанину као клубу ћу увек причати све најлепше, а својим дојучерашњим саиграчима желим пуно успеха и да на стогодишњицу клуба изборе пласман у Српску лигу тамо где им је и место. – објашњава Стаменковић, који је због стила игре фудбалској јавности у Топлици познат по надимку ”Топлички Гатузо”
У досадашњој каријери Стаменковић је бранио само боје ФК Топличанина где игра од своје девете године. Подсетимо, Стаменковић је десето појачање ФК Житорађа у овом прелазном року, а како је на недавној прозивци рекао Срђан Крстић нашој екипи требало би очекивати још неко ново име у клубу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *