Сахрана трагично настрадале Иве из Кочана највероватније сутра

Ива М. (19) из Кочана настрадала је у суботу увече у Чарнојевићевој улици у Нишу, док је на равном крову зграде снимала видео-клип.
Трагедија се догодила 6. априла, око 19 сати, када је несрећна девојка пала са крова зграде, док је ишла уназад, тражећи бољи угао за снимање, дошла до ивице крова одакле је пала на плочник испред зграде. Сахрана несрећне девојке биће највероватније обављена сутра на локалном гробљу.

Обављен је увиђај на лицу места и нема сумњивих трагова, који би указивали да је реч о злочину, тачније верује се да је реч о несрећном случају. С њом су на равном крову стамбене зграде била два младића. Они су објаснили да је девојка ишла уназад, тражећи погоднији угао за снимање, па је тако дошла до ивице, одакле је и пала. Ива је превидела да је зидна ограда на рубу крова висока свега тридесетак центиметара. Идући уназад, спотакла се о ту ограду и пала преко ивице крова. Пре него што су двојица другова могла да притрче и да јој помогну полетела је уназад, пала на плочник и на месту остала мртва.

Крај тела несрећне девојке пронађен је телефон којим је снимала видео-клип. Како наводи извор близак истрази, прегледом телефона потврђена је прича младића, који су били с Ивом на крову. Последњи снимци показују како се кретала и мењала положај у намери да нађе најбољи кадар.
У Кочану, рођаци, комшије ,познаници и чланови породице нису желели да причају за медије. Ива је била дете разведених родитеља. Отац јој је на привременом раду у иностранству.

Сазнали смо да је Ива често боравила на крову зграде где се десила несрећа. Незванично, један од њених другова станује баш у тој згради. Тамо је Ива вероватно добила идеју да сними видео-клип при заласку сунца. Тужилац је после увиђаја дао налог за обдукцију и више детаља о овој трагедији очекује се када стигну налази с Института за судску медицину.
Фото:ФБ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *