Пуковачки каратисти без премца

Каратисти из Пуковца не пропуштају ни једно значајно такмичење и што је још битније са сваког надметања донесу прегршт признања и медаља. Тако је било и током овог викенда на 15-ом Фудокан купу Србије, одржаном у организацији Фудокан савеза Србије.

Пуковачки каратисти наступали су у свим узрасним категоријама у дисциплинама ката, фуку го, кумите и фудокан спорт кумите појединачно.

–У јакој и квалитетној конкуренцији наши такмичари су освојили 8 златних, 4 сребрне и једну бронзану медаљу и тако наставили успешан низ . Златне медаље у дисциплини кате освојили су Леа Стаменковић, Лазар Митровић, Лана Стојановић и Марјан Марковић. Сребрне медаље у дисциплини кате освојили су Петра Петковић, Виктор Коцић и Сара Маринковић. Једина бронза на овом купу у катама припала је сениору Милораду Марковићу. У дисциплини фудокан спорт кумите медаље и то само златне освојили су Анамарија Вушај, Милорад Марковић и Марјан Марковић, док је златну медаљу у дисциплини фуку го освојио Марјан Марковић. У најатрактивнијој дисциплини кумите у сениорској конкуренцији сребрну медаљу је освојио такодје Марјан Марковић, рекао је радио Копријану Миљан Микса Османовић секретар КК „Пуковац“.

Иначе, КК „Пуковац“ представљало је укупно 10-оро такмичара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *