Време је одмора и путовања, па је интензитет саобраћаја појачан на готово свим деоницама ауто-пута. Зато још једном подсећамо возаче да је од половине овог месеца, услед почетка извођења радова на изградњи бочних наплатних станица на државном путу И А реда број 1, за саобраћај затворен код петље „Дољевац“, али и петљи „Брестовац“, „Лесковац југ“ и  „Бујановац север“, саопштавају из ЈП Путеви Србије. Током извођења радова саобраћај из смера Београда за Дољевац, Брестовац, Гаџин Хан и Бојник, излаз са ауто-пута је на петљи „Ниш југ“ и  „Мерошина“ државним путевима.

Саобраћај из смера Прешева за Дољевац, Брестовац, Гаџин Хан и Бојник, одвија се преко петље „Лесковац центар“ .Из смера Београда ка Власотинцу искључење је преко петље „Лесковац север“, а из смера Прешева преко петље „ Грделица“ државним путевима.

Из овог јавног предузећа такодје додају да се током извођења радова саобраћај из смера Београда ка Трговишту одвија преко петље „Врање“, а из смера Прешева преко петље „Бујановац југ“ државним путевима. Саобраћај на петљама „Лесковац центар“ и „Бујановац југ“  одвија се према саобраћајној сигнализацији постављеној током извођења радова на предметним бочним наплатним станицама.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *