Грађани у Облачини након одношења смећа сами чисте смеће које остане након пражњења контејнера. Из ЈКП Мерошина кажу да због зимског режима рада има мање радника на сакупљању смећа, па је могуће да је дошло до пропуста.

У апликацији Мерошинских Вести, ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ, грађани села Облачина, пожалили су де на како кажу аљкаво одношење смећа, које редовно плаћају.

„Поздрав поштовани, молим да се скрене пажња радницима ЈКП Мерошина да сакупљају уредно смеће које је около контејнера, а за које редовно плаћамо рачуне а оно исто остављају за собом након пражњења контејнера, па смо приморани да сами чистимо за њима„-кажу грађани.

Директор ЈКП Мерошина Зоран Јовановић обећава да се овако нешто неће понављати и да се вероватно ради о пропусту због недостатка радника на сакупљању смећа.

„Сада смо у зимском режиму рада, дежурамо у 3 смене, па се догоди да имамо мањак радника за редовне активности, као што је одвожење смећа„-каже Јовановић.

Апелујемо заједно на све, и грађане који одлажу смеће и на ЈКП Мерошину да заједничким снагама, радимо на очувању животне средине.

Душан Васковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *