Пикси је велики човек и велики победник

Селектор фудбалске репрезентације  Србије Драган Стојковић Пикси је у суботу на пропутовању за Сурдулицу свратио и до Дољевца, где је заједно са делегатом утакмице Радник-Колубара , Милошем Митровићем из Пуковца наставио пут ка овом малом градићу на југоистоку Србије.

Сам Митровић каже да је одушевљен Пиксијевом енергијом и жељом да увек буде најбољи. Такође верује да ће фудбал у Србији добити на још већој популарности управо због Драгана Стојковића.

 Да подсетимо „Пикси „ је у суботу присуствовао свечаном откривању  његовог  мурала на стадиону Радника. Популарни Пикси захвалио је на великој части која му је указана да се нађе на муралу поред великог Марадоне.

Руководство клуба из Сурдулице је  селектору репрезентације, као знак захвалности за пласман на Светско првенство уручило дрес Радника и то са бројем 10.

Поред председника Радника Станисалава Тончева , председнице Општине Александре Поповић, свечаном отварању мурала присуствовао је и министар Новица Тончев, који је истакао да је селектор репрезентације заслужио да се нађе у друштву једног од најбољих фудбалера на свету Дијега Арманда Марадоне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *