Оливер Стајић поднео оставку на местo председникa КМФ Задругар 2017

Како сазнаје наша редакција Оливер Стајић више неће обављати дужност председника ”КМФ Задругар 2017” . Ову информацију је за Добричке потврдио у телефонском разговору и сам Оливер Стајић, али и секретар клуба Иван Јанаћковић.
Како нам је у изјави за наш портал рекао Стајић, клуб напушта пре свега због немогућности обезбеђивања нормалног функционисања клуба.
– Да тачно је да сам поднео оставку, разлози су као што су људи из клуба рекли пре свега личне природе, а такође велики утицај има и ситуација у којој се клуб налази. Имајући у виду да играмо без финансијске подршке било кога да се сами сналазимо и за опрему, превоз, судије и утакмице решио сам да поднесем оставку, јер нисам успео да обезбедим нормално функционисање клубу. Наравно, то не значи да се повлачим скроз из клуба, заједно смо почели и заједно идемо до краја тако да ћу остати у клубу али само као члан управног одбора. – рекао је за наш сајт сада бивши председник Задругара, Оливер Стајић.
Јанаћковић се овим путем захвалио Стајићу на свему урађеном за клуб, и рекао је ко ће сада преузети најодговорнију функцију у клубу. Како сазнајемо место в.д. председника клуба преузеће Владица Величковић.
– Пре свега једно велико хвала господину Оливеру Стајићу, на свему што је урадио за клуб. Он је први подржао нашу идеју о оснивању, основао клуб, давао максимум за исти и ми смо му захвални на томе. Он ће остати са нама као члан управног одбора, а до краја првенства функцију в.д председника клуба обављаће Владица Величковић. – изјавио је Јанаћковић.

Нови председник ће бити изабран на скупштини клуба која ће према речима људи из клуба бити заказана по окончању првенства у регионалној футсал лиги. Име новог председника се за сада држи у тајности.
Како ће се ова ситуација одразити на клуб остаје нам да видимо, а прву прилику за то навијачи ће имати већ сутра када у Житорађу у оквиру заостале утакмице 11. кола стиже екипа Алексинца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *