Naša krila ”poletela” ka Srpskoj ligi!

BELOTINAC – Fudbalski klub ”Naša krila” iz Belotinca krenuo je sa pripremama za nastavak sezone u Zoni Centar u kojoj trenutno zauzima drugu poziciju sa 6 bodova manje od jesenjeg prvaka ekipe Mladosti iz Medoševca.
Belotinčani su krenuli radno već sa prvim februarskim danima, i odigrali već dve prijateljske utakmice i to sa ekipama Svetlosti koju su dobili 1:2 i niškim Car Konstantinom sa kojim su igrali nerešeno 3:3. Pripreme i kontrolne utakmice teku pod budnim okom i palicom trenera Dragana Pejčića, koji je u izjavi za Dobričke rekao:
Mi se desetak dana već pripremamo, imamo jako puno novih dečkića koje bih pohvalio za dobar rad. Pripremamo se za žestoku borbu u nastavku prvenstva, naš cilj je to prvo mesto. Imamo iskusne igrače, kao i ove mlađe, ja se zahvaljujem upravi na čelu sa direktorom Srđanom Stevanovićem, koji su angažovali momke koji zadovoljavaju naše potrebe. Uz kvalitetan rad i da nas zaobiđu povrede, ja se iskreno nadam vrhu tabele.  – rekao je Pejčić, i dodao: Borimo se za prvo mesto, ponavljam. Imali smo jako puno pehova, u vidu povreda i odlazaka, tako da nismo na mestu koje nam je prema kvalitetu predviđeno. Ušli smo u drugi deo polusezone lako, i primali smo neke golove, a borili smo se i protiv sudija koje su svirale protiv nas više penala nego u prethodnih 10 godina. – istakao je Pejčić.

Kapiten ekipe Marko Stevanović, kratko je prokomentarisao da je ekipa spremna za rad i da teži ka Srpskoj ligi, a takođe pomenuo je i da je atmosfera u svlačionici fenomenalna.

Do kraja pripremnog dela Belotinčane očekuje još nekoliko kontrolnih utakmica a onda već u prvom kolu proleća idu na megdan Medoševcu sa ciljem da pobede i učine borbu za titulu neizvesnijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *