Мото скуп код Аква парка у Дољевцу

Први пут у нашем крају, на платоу испред дољевачког Аква парка, организује се мото скуп у организацији Мото клуба Кетна  из Ниша и Туристичке организације општине Дољевац. Овај, до сада, невеђени догађај у Дољевцу, почиње у петак 31. августа и траје до недеље 02.септембра. Првог дана скупа очекује се око хиљаду бајкера и преко 500 мотора, док се другог, централног дана овог догађаја у суботу 01. септембра очекује преко седамсто мотора и око 2000 љубитеља ових двоточкаша и то не само из Србије, већ и из Словеније, Бугарске, БиХ, Македоније.

За посетиоце ће бити посебно занимљиве бајкерске игре, које ће бити организоване на платоу испред Аква парка, у суботу од 18 до 19 часова, где ће се бајкери надметати у најспоријој вожњи, биће биран и најгласнији мотор и разна друга надметања.

За вечерње часове припрема се музички програм, жива свирка, па ће тако у петак наступати три групе и то Light Motive из Лесковца, Opposite Way из Ниша и Riff банд из Ћићевца, док ће у суботу, централне вечери овог мото скупа, бајкере и сву осталу публику забављати, до касних сати, Plima bend из Ниша, Penthouse из Ниша и други.

Бајкери ће почети да пристижу већ у петак током дана, а њихов камп ће бити подигнут на паркингу испред познатог базенског комплекса, где ће бити и велика бина за наступе музичара који ће забављати не само бајкере, већ и све посетиоце из нашег краја који дођу на овај занимљив скуп, који се завршава у недељу.

Напоменимо и то да је за све посетиоце мото скупа улаз бесплатан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *