Пред око 500 гледалаца у Спортској хали у Житорађи, вечерас су одиграна 4 меча у којима су сви присутни гледаоци могли да виде много лепих потеза и голова. Сенку на лепу фудбалску представу бацили су конфликти који су осликавали први меч између екипа Дунђерски из Вољчинца и екипе АМВ Пуковац, која је завршена резултатом 1:1.  Иако уводних неколико минута меча нису указивали на то да ће бити меч високог напона, већ средином првог полувремена су почеле прве чарке на терену, када је судијски пар Милојковић – Миљковић искључио играча екипе Дунђерског Дејана Петровића.

Фото: Н.Т. / Press company

Петровић је не прихватајући судијску одлуку, насрнуо вербално на судију а затим и покушао да се физички обрачуна с њим, али је правовременом интервенцијом обезбеђења и редара спречен неки већи инцидент. Због одбијања да Петровић напусти терен, меч је на кратко био прекинут. Међутим, на томе се није стало, како се меч приближавао крају, тензије су постајале све веће и на крају се ушло у међусобни обрачун обеју екипа, када је искључен један играч из Пуковца. На крају, вероватно незадовољни резултатом, екипа Дунђерског је наставила да негодује и код нашег новинара, тражећи му да напусти халу јер како је навео један од играча, нема права да буде у хали, иако му је наш новинар претходно уредно показао новинарску легитимацију.

Фото: Н.Т. / Press company

По завршетку меча искључени Петровић је покушао да сугерише нашем новинару како би заправо требало да извести са меча, и да не би требало да помиње имена актера на вечерашњем мечу.
Срђан Пиловић, председник ССОЖ је рекао да су обезбеђење и редари били на врхунском нивоу, и спречили даље конфликте.
Као и претходних дана и вечерас је организација била на високом нивоу како и доликује једном оваквом скупу.

ВИДЕО ЗАПИС – завршетак конфликта из другог дела меча

3 thoughts on “Групна фаза ”Светосавског турнира” се приводи крају, а полако почињу и први инциденти”

  1. A što ne napisaste novinari da je Dejan Petrović, svima nama poznati Makedonac. Koji je ujedno direktor Sportske hale. I kao takav daje primer mladim ljudima koji su svako veče u hali da se biju psuju i pljuju…
    Dobrodošli u Žitorađe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *