Завеса на полусезону у зонашком рангу такмичења се спуста овог викенда, сви увелико планирају припреме, раде скаутинг играча и остало што ће допринети бољој игри у пролећном делу, те су обично и мечеви овог последњег кола мечеви који поприме карактер ревијалног меча. Тако и данас у Житорађи, нисмо гледали претерано леп фудбал, малобројна публика је видела три гола и са горким укусом пораза напустила трибине стадиона у Житорађи.
Домаћи играчи су добро отворили меч, већ у  5. минуту Сулемановић је довео своју екипу у вођство, али до краја полувремена Косаница је преко Поповића успела да изједначи и да на полувреме оде са 1:1. Наставак је донео бољу игру лидера на табели Зоне Запад па је у 50. минуту одбрана домаћих капитулирала од стране Лучића који је, испоставиће се, поставио коначних Житорађа – Косаница 1:2.  Најгори део данашње утакмице била је судијска тројка, са доста грешки на обе стране, само је подстицала тензију међу играчима обеју екипа. Овим поразом Житорађани су учврстили последњу позицију, а Косаница је постала јесењи првак Зоне Запад.

Житорађа: Здравковић 6,5, Ђорић Н. 6, Благојевић Д. 6, Миладиновић 6, Цветановић (к) 6,5, Момировић 6, Ђорић М. 6, Милић 6, Динић 6, Јовановић 6,5 , Сулемановић 7 (Благојевић А. од 53. 6,5 )

Косаница: Шејић 7, Лучић 6,5 , Јовановић Ј. 6,5, Милићевић 6,5, Коцић 7, Петровић 6,5, Јовановић Н. 6 (Гвозденовић од 67. 6,5) , Лукић 6, Павићевић 6,5 ( Јевтић од 88. без оцене) , Поповић 7,5, Спасић 6.

Играч утакмице: Марко Поповић 7,5 ( Фк Косаница)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *